Wat is de oplossing tegen een droge huid Geniet weer van jouw mooie huid.


In de winter kan het zijn dat uw huid droger is dan anders.

Hoe droger de lucht, hoe droger uw huid wordt. Ook hoe kouder het wordt des te droger uw huid wordt.

U kunt hier iets aan doen! Beetje bij beetje kunt u uw huid weer laten stralen.

Een droge huid heeft heel vaak ook een vocht tekort. Zorg er dus ook voor dat je huid goed gehydrateerd is. Dit kun je doen met een spray waaraan vitamines en mineralen zijn toegevoegd. zoals een mineral in de mist spray. Van Youngblood minderal cosmetics. Je hoeft dan ook niet zoveel crème te gebruiken iedere keer.

Hoe herstel je een droge huid?

Begin met de juiste reiniger!

Zorg dat je huid eerst goed gereinigd is zodat de vollere creme goed kan worden opgenomen. Daarna breng je als je deze hebt een een beetje mineral in de mist van Youngblood aan op je gelaat en laat dit even inwerken. Neem dan een goede herstellende crème en breng dit aan op gelaat en hals.

Heeft u nog een prodouct uit de winkel? Dan extra opletten dat er geen minerale oliën in uw producten zit. Dit maakt de huid nog droger op de langere termijn.

Voeding?

Door de juiste vetten te eten kun je van binnenuit ervoor zorgen dat je huid goed beschermd wordt door niet droger te worden. De juiste vetten zitten in vette vis, zoals zalm, avocado, kokosolie of olijfolie. Je kunt ook voedingssupplementen innemen.

Het voedingssupplement, Omega 3 zorgt er voor dat uw huid de juiste vetten krijgt. Die in perfecte verhouding is, en ervoor zorgt dat u een prachtige huid krijgt. Omega 6 krijgen we via onze voeding voldoende binnen. En omega 9 kan ons eigen lichaam prima zelf aanmaken.

Wilt u een uitgebreide huidanalyse na aanleiding van deze blog, neem dan contact met me op.