Even voorstellen.... En wat kan ik voor u doen:

ikke augustus 2018.jpg

Hallo, mijn naam is Carolin Janssen.

Samen met mijn man Peter en dochter Britt en hondje Bas vormen we een hecht gezin.

Sinds 1986 gediplomeerd en eigenaresse van Schoonheidssalon Carolin.  Ik heb mij gespecialiseerd in biologische anti aging. Met speciale technieken en apparatuur kan ik uw huid verstevigen en gladder, en jonger maken. Na een uitgebreid intake en huidanalyse wordt er een behandelplan op maat gemaakt om uw doel te realiseren.

Ik hou van lezen en dus lees ik alles wat met de huid, inwendige mens, make-up en cosmetica te maken heeft. Alles met als doel om te leren en u te laten stralen, u goed te laten voelen en daardoor de best mogelijke versie van uzelf te laten zijn.

Voeding is ook een grote passie van mij. Als orthomoleculair huidspecialiste kan ik u adviseren in het meest optimale bereik van huidverbetering en/of verjonging met behulp van de juiste voedingsstoffen die u dagelijks eet. Dus ook uw voeding nader kan bekijken of u voldoende  vitamines, mineralen en vetten, eiwitten en koolhydraten e.d. eet voor uw huid. 

Als tiener had ik jeugdacne en daardoor weet ik hoe het voelt als je huid pijn doet van de ontstekingen en dat op de meest ongelukkige tijd, zoals als er een puist precies op mijn voorhoofd, neus of kin te voorschijn komt. Door de juiste reiniging en begeleiding ben ik die tijd zonder al te veel littekens doorgekomen. Daarom is ook de interesse ontstaan, en heb ik ook de specialisatie acne gehaald en kunnen mijn cliënten bij hun verzekering een vergoeding krijgen voor de behandelingen die ik toepas bij hun.

En nu ik een jaartje ouder wordt is mijn huid toe aan meer voeding voor de huid en behandelingen die mijn huid steviger en gladder maken. Door middel van Pascaud ben ik heel tevreden met de mogelijkheden die er geboden worden en die ik mag doen bij alle klanten.

Ook muziek is een grote liefde van mij. Ik mag er heel graag naar luisteren. Dat heeft voor u voordeel dat ook in de praktijk de muziek te beluisteren is die u het mooiste vindt. Dus naar wens wordt deze helemaal aangepast.

Het totaalconcept dat ik u aanbied, bestaat uit dat we en de binnen- en  buitenkant behandelen. En alleen als deze in balans is, kunt u stralen.

Download hier gratis het waardevolle e-book

* verplicht veld