klantervaringen reviews


An Uit Koningslust

Ik ben net bij Carolin geweest, en vindt het zeer verfrissend wat ik ik te horen heb gekregen. Door middel van een huidmeting weet ik nu wat het beste is voor mijn huid. Ik heb er zin in om de behandelingen te gaan voelen.

 

Joke Uit Roggel

Ik ben bij Carolin geweest, en voor het eerst een gezichtsbehandeling gehad na een uitgebreide kennismaking.

Zij kon mij direct overtuigen van haar kennis en ben gelijk gestart met een pakket. Kon na 3 weken al echt verschil zien en voelen. 

 

 

Annemarie uit Helden.

Ik kom al een paar jaar bij Carolin. Zij denkt goed met mij mee, wat betreft om mijn rimpels minder diep te maken. En ik moet zeggen. Het werkt echt! De koude laser van de Pascaudlite is zo ontspannen en een heerlijke behandeling om te ondergaan. Met als gevolg dat mijn huid er direct beter uitziet.

 

 

Saskia uit Baarlo.

Mijn gezondheid is niet opperbest maar ik krijg nog van heel veel mensen complimenten. Mijn huid ziet er echt goed uit, sinds ik bij Carolin ben.

 

 

Josje uit Panningen.

Wat is de Pascaudlite laser behandeling toch heerlijk ontspannen en ik krijg mijn jonge uitstraling weer terug. Daardoor voel ik mij ook jaren jonger. Je mag best erbij zetten dat ik de jongste niet meer ben. Mijn leeftijd is 79. Ik doe ook regelmatig een peeling. Mijn pigmentvlekjes zijn ook lichter geworden van kleur. Ik ben er heel blij mee.

 

 

Miriam uit Reuver.

Mijn huid heeft  heel lang niet zo fijn aangevoeld. Met de fijne creme's die Carolin adviseert, ben ik dan ook heel tevreden. Ze zijn niet goedkoop als die wat ik eerder gebruikte, Maar het verschil is er dan ook na. Ik gebruikte eerst jaren hetzelfde, maar nu niet meer. Ik voel het aan mijn huid en op foto's is het goed te zien wat mooier is geworden. Ik ben blij als ik weer naar Helden toe kan rijden.

 

Petra uit Helden.

Ik krijg weer kleur in mijn gezicht en gebruik het sinds kort. Ben altijd heel bleek geweest. Ben benieuwd naar de toekomst

 

Download hier gratis het waardevolle e-book

* verplicht veld