De link tussen je voeding en je huid is er een relatie tussen voeding en je huid?


Je bent wat je eet, wordt er wel eens gezegd.

Ik denk dat als je de 40 gepasseerd bent dit voor heel veel mensen geldt.

Je goed voelen wordt dan toch wel belangrijker, en uit het stuk voeding kan je dan nog een stuk halen

Ik denk ook wel dat de meeste van ons wel weten dat als je voor de meeste dagen in de week heel veel gezond voedsel eet, je ook veel beter gaat voelen. En de link naar een mooie huid wordt dan ook veel duidelijker.

Als je naar een huid kijkt van iemand die gezond bezig is en die naast iemand zet die veelvuldig chips, patat en heel veel ander junkfood eet. Zie je toch wel dat de laatste een veel vettere huid heeft, met alle gevolgen van dien. Verstopte poriën, roodheid, en misschien zelfs actieve acne.... En degene met een gezondere lifestyle, zal ook langer een mooie huid houden. 

Maar helaas zitten er minder voedingsstoffen in de hedendaagse verse groenten en fruit. Weet u hoelang de tijd is tussen de pluk en aanbod in de winkel? Daar gaan dan al heel veel voedingsstoffen verloren. Dan nog het te lang koken....

Goed voedsel tot u nemen is het allerbelangrijkste, maar dan nog is het dat veel mensen tekort aan vitamines en mineralen komen.

Daarom is het belangrijk dat u voedingssupplementen inneemt.

De beautysupps voedingssupplementen zijn dan een uitstekende aanvulling op uw dagelijkse voeding. Deze supplementen zijn bio identiek, d.w.z. dat deze de best mogelijk opneembare vorm is. Zodat ook uw huid daadwerkelijk de benodigde stoffen krijgt. U weet wel, de huid. Ons grootste orgaan.

U gaat u fit voelen, slaapt beter en u krijgt een geweldige mooie huid. Als dat ook een wens is van u, dan start vandaag nog.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met me op.