Pigmentvlekjes, de kracht van de zon. Maar wat moet je ermee..... 3 gratis tips


Oh, wat was het een geweldige zomer. Terrasjes opgezocht en rustig aangedaan vanwege de warmte

En nu weer de kinderen op school zijn, de was aan de kant en regelmaat weer fijn is, kunnen we weer wakker liggen van die vervelende vlekjes in ons gezicht en hals. Onze collega's.....als die deze maar niet zien. Warm krijg je het ervan s'nachts met draaien en piekeren. En overdag maar doen als er niets aan de hand is. Ze zijn tenslotte niet pijnlijk toch? Herkenbaar?

Maar als je ze al hebt,  hoe kun je deze het beste minder zichtbaar maken is een van de meest gestelde vragen.

tip 1!

Snel resultaat. Gebruik een goed dekkende foundation of correctiestift. Maak op de plekjes een deppende beweging en poeder deze dan af om vast te zetten. Camoufleren en Fixeren wordt dit genoemd. 

tip 2

Voorkomen is belangrijk. Gebruik iedere dag een product met een hoge beschermingsfactor. Spf 30, maar liefst Sp f50. En doe dit dagelijks. Zomer en winter! 

tip 3

Daar ga je voor naar de schoonheidsspecialiste. In mijn praktijk gebruik ik diverse sterktes in peelings stoffen. Deze worden gebruikt om je huid te verfrissen, verfijnen en fijne lijntjes  te vervagen. Maar ook om pigmentvlekjes lichter te maken. Voor ieder huidtype is er wel een gepaste peeling. Met LED licht of de koude laser kan de rand van een pigmentvlek verminderd worden. Maar wil je een persoonlijk advies, stuur dan een e-mail of bel me. Helemaal gratis en vrijblijvend

Meer weten? Neem contact