hoe zit het met uw vitaliteit? klachten en vitaliteit


Vaak is het na een dag in mijn praktijk dat ik heel veel cliënten ontvang die vermoeidheids klachten hebben of hun nek graag gemasseerd willen hebben omdat deze "vast" zit. Meestal is het dat als mensen al langer in het cirkeltje ronddraaien er te lang mee lopen. Ik probeer dit een beetje te sturen. Met voeding en kruiden zijn veel kwaaltjes te herstellen.

Vaak is het van persoon tot persoon verschillend hoeveel uren je slaap nodig hebt. Voor de een is 5 uurtjes genoeg en een ander heeft toch echt 8 uurtjes nodig om fris weer aan een nieuwe dag te beginnen. Hoeveel kopjes koffie heb jij nodig om wakker te worden? Of bruis jij al gelijk van energie? Je bent een mazzelaar als dat is en je geniet van een rustige nachtrust.

We kunnen veel doen aan de buitenkant om jou te laten stralen maar ook de binnenkant kan ook behandeld worden. Energie moet je eten en wat zit er nog in onze voeding? Zoek het maar eens op, er zitten niet zoveel voedingstoffen in ons eten. Om aan je dagelijkse hoeveel te komen moeten we erg veel eten maar ja....onze lijn hé? Als de binnenkant goed zit, straal je van de buitenkant.